Kérem várjon...

vissza Sukoró, H-377

Ingatlan adatlapja

Azonosító H-377
Település Sukoró
Ingatlan minősítés Ház
Telek méret 1100 m2
Épület alapterület 200 m2
Építmény állapot új építésű
Komfort
  • Összkomfortos
Szintek száma 2 szint
Szobák száma 4 + 2 fél
Ár 59 000 000 Ft
Ingatlan jellemzői
Víz építményben Villany építményben
Szennyvíz on lot Gáz utcán
Fűtés
  • egyéb
Melegvíz
  • villanybojler
Építmény jellemzői
Fal anyaga tégla Tető anyaga cserép
Fal szigetlése nincs Tető szigetlése van
Egyéb információk
Pince
  • nincs pince
Kert jellemzői
  • parkosított
Parkolás
  • garázs
Kilátás

Velencei tavi eladó ingatlan. Családi ház a velencei tó környékén, Sukorón.

Sukoró falu csendes, jól megközelíthető részén található 3 éve épült vidéki stílusú, egyedi terekkel rendelkező családi ház tóra panorámás kilátással.
A sukorói hegyoldalba épült házat a körbeölelő szőlőskertek teszik még hangulatosabbá és kellő intimitást biztosítanak az ottlakók számára. A ház Porotherm 38-as téglából épült, lélegző vakolattal rendelkezik. A modern parasztház jelleget a felhasznált rengeteg bontott tégla és 100 éves cserép, valamint az egyedi fa nyílászárók és zsalugáterek teszik igazán patinássá. A bontott tégla díszítés a belső tereknél is hangsúlyos; a padozat klikkes parketta illetve kerámia. A fűtést faelgázosító kazán biztosítja, ami igen költséghatékony. A ház központi részén található kandalló szintén rá van kötve a padló és radiátoros fűtési rendszerre. A kazánház gáz fűtési rendszerre is elő van készítve. A szennyvízelvezetés önálló rendszerben működik, hivatalosan engedélyezett és telepített biológiai víztisztító és szikkasztó által. A ház alapvetően két emeletből áll, de követve a domboldal vonalát, szinteltolások által a tér szinte egybefüggő.
Az alsó szinten külön garázs és kazánház valamint fatároló található.
Az alsó lakószinten található étkezős IKEA konyha teljesen gépesített, ide tartozik egy kamra és tolóajtón megközelíthető 12m2-es veranda. A teraszos nappalit szinteltolás választja el a konyhától, innen nyílik 2 hálószoba, és egy bejárható tükrös gardróbbal valamint szeparált mosókonyhával (külön teregetőterasszal) kialakított modern fürdőszoba (kád, zuhanyfülke, WC, dupla mosdó, bidé), külön WC. Az emeleti részen galéria-nappali, alkóvos előtér, két nagyméretű szoba, valamint fürdőszoba (zuhanyfülke, WC, mosdó, bidé) található.

Információ kérése az ingatlanról