Kérem várjon...

vissza Sapphire Princess Cruises - Dubai-Szingapúr városlátogatás és tengeri hajózás, Egyesült Arab Emirátusok

Utazás adatlapja

Azonosító 2253-CT
Utazás név Sapphire Princess Cruises - Dubai-Szingapúr városlátogatás és tengeri hajózás
Kategória Hajóút
Szállás típusa Hajó
Hotel név Sapphire Princess Cruises - Dubai-Szingapúr városlátogatás és tengeri hajózás
Hotel besorolás +
Ország Egyesült Arab Emirátusok
Régió
Település Dubai

Időtartam: utazással együtt 13 nap, 11 éjszaka

Utazás: Budapest–Dubai–Szingapúr–Dubai–Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, valamint hajóval a megadott útvonalon

Elhelyezés: középkategóriájú szállodákban, kétágyas szobában, a hajón a választott kabinkategóriában (2 éjszaka Dubai, 2 éjszaka Szingapúrban, 7 éjszaka a hajón)

Ellátás: 4 reggeli és teljes ellátás a hajón

Minimum létszám: 15 fő (fakultatív programoknál 10 fő)

Program

1. nap Elutazás a menetrend szerint Dubaiba, megérkezés után transzfer a szállodába.

2. nap Reggeli, majd félnapos városnézés Dubaiban, a modern luxus és tradíció fellegvárában: Dubai Creek, Bastakiya negyed a széltornyokkal, Al Fahidi Erőd a múzeummal, fűszer- és aranypiacok, Jumeirah Mecset és Burj al Arab Hotel (kívülről). Látogatás a 828 méter magas Burj Khalifában, majd szabad program. Este fakultatív programlehetőség: hajókázás tradicionális fából készült hajóval (dhow) a Dubai Creeken vacsorával. Szállás Dubaiban, majd transzfer a repülőtérre a kora hajnali órákban.

3. nap Elutazás a menetrend szerint Szingapúrba a hajnali órákban, megérekezés délután, transzfer a szállodába, szállás Szingapúrban.

4. nap Reggeli a szállodában, majd szabad program Szingapúrban, szállás.

5. nap Reggeli után szabad program (csomagok elhelyezése csomagszobában), majd délután transzfer a kikötőbe. Felszállás a hajóra, a kabinok elfoglalása.

6. nap Utazás a tengeren.

7. nap Kikötés Thaiföldön: Koh Samui.

8. nap Kikötés Bangkoknál (Laem Chabang).

9. nap Utazás a tengeren.

10. nap Kikötés Vietnámban: Ho Shi Minh Város (Phu My).

11. nap Utazás a tengeren.

12. nap Megérkezés Szingapúrba a reggeli órákban, a hajó elhagyása és transzfer a szingapúri repülőtérre, mely közben szabadidő a városban egyénileg. Visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

13. nap Megérkezés Budapestre.

utazás a megadott útvonalon menetrendszerintin repülőjárattal, 11 éjszaka szállás a megadott ellátással, városnézés Dubaiban, az igénybevehető fedélzeti létesítmények és szórakozási lehetőségek a hajón, utas-, poggyász-baleset- és útlemondási biztosítás, magyar nyelvű idegenvezetés Budapestről.utazás a megadott útvonalon menetrendszerintin repülőjárattal, 11 éjszaka szállás a megadott ellátással, városnézés Dubaiban, az igénybevehető fedélzeti létesítmények és szórakozási lehetőségek a hajón, utas-, poggyász-baleset- és útlemondási biztosítás, magyar nyelvű idegenvezetés Budapestről.Elhelyezés: középkategóriájú szállodákban, a hajón a választott kabinkategóriában (2 éjszaka Dubai, 2 éjszaka Szingapúrban, 7 éjszaka a hajón)

Utazás időpontjai

Információ kérése az utazásról