Kérem várjon...

Rólunk

Kedves Látogató!

Hittem és hiszek abban, hogy attól tartalmas az életünk, amit megvalósítunk. Életem minden mozzanatát végigkísérte a tisztelet és a becsület fogalma. Hiszem a legkevesebb és egyben a legtöbb, amit tehetünk - mint ember az emberért -, hogy becsüljük és tiszteljük egymást. Így lett az irodánk szlogenje: "Együtt a nap alatt".
Utazási ajánlatainkat megpróbáltuk személyre szabottan összeállítani, úgy hogy azok között a tengerpart, a hegyvidék és a kultúra szerelmesei is találjanak kedvükre valót.
Büszke vagyok arra, hogy a 2005-ben elnyert "Az év turisztikai szakembere" címmel az általam, s egyben a Sol Tours Utazási Iroda által képviselt minőségi szolgáltatás elismerésre került.
Ugyancsak büszkeséggel tölt el, hogy 2010-ben Molnár Gábor kollégánk az Év Ifjú Utazási Irodása elismerést kapta. Munkatársunk ezt nem is úgy értékeli, hogy ő kapta, hanem úgy, hogy szűkebb körben a munkatársaival együtt végzett eredményes munka nyert elismerést. Tágabb értelemben pedig egy olyan erkölcsi elismerés, ami utat mutat a fiataloknak, hogy érdemes becsülettel, kitartóan dolgozni egy csapat tagjaként és merjék magukat a munka alá rendelni.
Az utazási szolgáltatások mellett természetesen az egyéb üzletágainkban is arra törekszünk, hogy személyre szabottan megszólítsuk ügyfeleinket és ezáltal őket maximálisan ki tudjuk szolgálni.
Kérem, adjon nekem, nekünk lehetőséget, hogy az Ön minőségi életéhez is hozzájárulhassunk!

Lencsés Piroska
Ügyvezető cégtulajdonos

Amit rólunk tudni kell: megfontoltság, igényesség jellemzi cégünk működését és fejlődését.

Bővebben:

1997-ben alakult: a SOL TOURS Kft. a Velencei-tó környékének meghatározó beutaztató irodájaként. Európa legnagyobb, Magyarországra is utaztató irodáival való kapcsolatunk a biztosíték arra, hogy évről-évre emberek ezrei keresik fel a Velencei-tavat és annak környékét, s vissza is térnek hozzánk.

2000-ben a kiutaztatással bővítettük a tevékenységünket. Partnereink neves európai és hazai irodák- színvonalas ajánlataival, megbízhatóságával és munkatársainak többéves tapasztalatával azon kezdtünk munkálkodni, hogy a helyi utasok elégedettségével utazási kedvüket növeljük, így ismertessük meg őket a világ szebbnél szebb részeivel.

2001-től: az ingatlanközvetítés is meghatározó szerepet játszik cégünk életében. Velencei-tó ingatlanspecialistájaként működünk, kínálatunkban lakások, társasházak, családi házak, nyaralók és telkek szerepelnek.

A 2003-as évtől vadászatszervezéssel is állunk vendégeink, partnereink rendelkezésére. Cégünk a vadásztatással közvetlen kapcsolatos és kiegészítő szolgáltatásokat egyaránt megszervezi.

A 2004 - es évtől cégünk értékbecslési megbízásokat is vállal. Hitelfedezet vizsgálathoz, adás – vételhez illetve egyéb célú felhasználásokra.

2005-től: foglalkozunk az egészségturizmussal is, az ide érkező egyéni vendégek számára meghirdettük fő motivációként a pihenés mellett, egészségi állapotának javítását, megőrzését. Egészségügyi, orvosi szolgáltatásokat is kínálunk. A fogászati turizmus vidéken történő fellendítését vettük célba évekkel ezelőtt, ehhez kötöttünk szerződést az Eldent Fogászati és Implantológiai Centrummal és ezt kívánjuk tovább fejleszteni.

Cégünk számtalan egyesületi szervezeti tagsággal bír:
  • MUISZ – Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége
  • IME – Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesülete
  • VEKI – Velencei-tavi Kistérség Idegenforgalmi Egyesülete
  • TDM Gárdony – Turisztikai Desztináció Menedzsment Gárdony
  • TDM Velence - Turisztikai Desztináció Menedzsment Velence
  • BEKEVESZ Székesfehérvár – Belvárosi Kereskedők, Vendéglátók, Szolgáltatók Egyesülete
  • Első Lions Klub Székesfehérvár