Kérem várjon...

Rólunk

Kedves Látogató!

Egy kis előzménnyel kezdem….

30 évvel ezelőtt gondoltam egy nagyot és minden előélet nélkül elkezdtem a szálláshely szolgáltatás közvetítés területén dolgozni, alkalmazottként.

Nagyon szerettem a munkámat és a sikerélményt, személyesen kapcsolatot alakítottam ki Európa legnagyobb Magyarországra is utaztató partnerirodákkal. Turisták ezrei keresték fel a Velencei-tavat. A sors hozta az újabb lehetőséget, eladásra került a cég, ahol dolgoztam. 1997 kénytelen voltam a Sol Toursban folytatni. Megalapítottam a saját cégem. Elnyertem a szállásadók és a partnerek bizalmát, köszönet érte. A tavalyi 2019-es szezon a 30. szezon volt a cég életében. A kialakult piac környezet miatt nehéz döntést kellet hoznom.

2019. november 30-tól a beutaztatási üzletágunkat és a szálláshely közvetítés szolgáltatásunkat a Velencei - tónál megszüntettük. Ez alól kivételek a cég saját tulajdonú apartmanjai, melyek továbbra is igénybe vehetők.

A külföldre utaztatás továbbra is működik.   

Amit rólunk még tudni kell, hogy megfontoltság, igényesség jellemezte és jellemzi cégünk működését és fejlődését.

1997-ben alakult: a SOL TOURS Kft. a Velencei-tó környékének meghatározó beutaztató irodájaként.

2001-től: az ingatlanközvetítés is meghatározó szerepet játszik cégünk életében. Velencei-tó ingatlanspecialistájaként működünk, kínálatunkban lakások, társasházak, családi házak, nyaralók és telkek szerepelnek.

A 2004 - es évtől cégünk értékbecslési megbízásokat is vállal. Hitelfedezet vizsgálathoz, adás – vételhez illetve egyéb célú felhasználásokra.

2000-ben a kiutaztatással bővítettük a tevékenységünket. Partnereink neves európai és hazai irodák- színvonalas ajánlataival, megbízhatóságával és munkatársainak többéves tapasztalatával azon kezdtünk munkálkodni, hogy a helyi utasok elégedettségével utazási kedvüket növeljük, így ismertessük meg őket a világ szebbnél szebb részeivel.

  1. november 1-től irodánk csatlakozott INVIA képviselethez Magyarország legnagyobb utazás közvetítőjéhez az invia.hu Kft-hez. Hivatalos  értékesítő partnerként továbbra is az ország magyarországi és külföldi utazásszervező ajánlatai elérhetők irodánkban.

Hittem és hiszek abban, hogy attól tartalmas az életünk, amit megvalósítunk. Életem minden mozzanatát végigkísérte a tisztelet és a becsület fogalma. Hiszem a legkevesebb és egyben a legtöbb, amit tehetünk - mint ember az emberért -, hogy becsüljük és tiszteljük egymást. Így lett az irodánk szlogenje: "Együtt a nap alatt".

Büszke vagyok arra, hogy a 2005-ben elnyert "Az év turisztikai szakembere" címmel az általam, s egyben a Sol Tours Utazási Iroda által képviselt minőségi szolgáltatás elismerésre került.

2008-ban az IME az év ingatlanos szakembere díjban részesített.

VOSZ Fejér Megye Elnökségétől 2014-ben az” Év Utazási Iroda tulajdonosa” címben részesültem.

2016-ban a Sol Tours Kft segítségével létrejöhetett Székesfehérvár tapintható térképe, mely a Liszt Ferenc utcában került elhelyezésre többek között a mi nevünkkel fémjelezve.

Az utazási szolgáltatások mellett természetesen az egyéb üzletágainkban is arra törekszünk, hogy személyre szabottan megszólítsuk ügyfeleinket és ezáltal őket maximálisan ki tudjuk szolgálni.

Kérem, adjon nekem, nekünk lehetőséget, hogy az Ön minőségi életéhez is hozzájárulhassunk!

 

Lencsés Piroska
cégtulajdonos

+36 (20) 229 4400
[email protected]